NM Bandhund 2019 Trysil

Hedmark Elghundklubb er arrangør for NM Bandhund 2019 i Trysil

Bandhundkomiteen HEHK 

Under finner du invitasjon, oversikt over medlemstall og antall ekvipasjer fra hver klubb, regler for uttak til NM og informasjon om overnatting. Hvis du har en bandhund som har gått til 1. premie på to 1-dags bandhundprøver og 1. premie på en 2-dagers bandhundprøve - kan det være at du kvalifiserer til NM uttak. Se over regler for uttak og kontakt oss hvis noe er uklart. HEHK dekker påmeldingsavgift for de ekvipasjer som tas ut til NM deltakelse. Overnatting og kjøreutgifter dekkes av den enkelte.

Påmelding av HEHK ekvipasjer til NM bandhund 2019 skal meldes til Bandhundkomiteen Hedmark Elghundklubb som også foretar rangering i tråd med regler for uttak til norsk mesterskap.

*Frist for ekvipasjer fra Hedmark - påmelding til uttak for NM er 24.04.19.

Påmelding ønskes i form av mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Påmelding skal inneholde:

Informasjon om eier, hund, aktuelle bandhundprøver gått og snittpoeng. Det er snittet for disse prøvene som er gjeldende i rangering. Hvis lik rangering mellom 2 hunder, går yngre hund foran. 

Hedmark Elghundklubb kan stille med 3 ekvipasjer og reserver til NM 2019.

Vi ønsker velkommen til NM bandhund Trysil 2019!

Finn oss på Facebook